Dr. Motrescu Adrian – Despre mine

Motrecu
copyright Adrian Motrescu

Am absolvit Facultatea de Medicină Generală la UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca în anul 2000. Aici am deprins o bună înțelegere a funcționării organismului uman în general, a patologiei diferitelor aparate și sisteme și a principiilor terapeutice corespunzătoare.

În 2007, am obținut a doua licență, aceea de Doctor-Medic Dentist la Facultatea de Medicină Dentară a UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. Îmbinând cunoștințele de Medicină Dentară cu cele de Medicină Generală, am dat curs pasiunii mele pentru latura chirurgicală a profesiei stomatologiei prin efectuarea mai multor cursuri de specializare chirurgicală.

Ulterior, am obținut Atestatul în Studii Complementare în IMPLANTOLOGIE (competența în IMPLANTOLOGIE) la Ministerul Sănătății din România.

O a doua linie de dezvoltare profesională stomatologică am urmat-o dezvoltând pasiunea pentru ENDODONȚIE (Root Canal Treatment). După IMPLANTOLOGIE, este cea care mi-a adus cele mai frumoase satisfacții profesionale.

Atât IMPLANTOLOGIA, cât și ENDODONȚIA trebuie privite ca etape pregătitoare pentru o lucrare protetică de foarte bună calitate (rezistență, compatibilitate biologică și estetică).

Mă preocupă tot ce este nou și testez în permanență materiale și aparatură nou apărute.

Leave a Reply